Lirik Lagu dan Kunci Gitar Didi Kempot – Layang Kangen

17th November 2015 | 12:36 am | | 442 Views

Lirik Lagu dan Kunci Gitar Didi Kempot – Layang Kangen

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui
Am G
Wis tak waca apa karepe atimu
F G C Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
F Dm G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

C F C
Umpama tanganku dadi suwiwi
Am G
Iki uga aku mesti enggal bali
F G C Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Reff:

C F
Ra maido sapa wonge ora kangen
Dm G
Adoh bojo pengen turu angel merem
C F
Ra maido sapa wonge ora trenyuh
Dm G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
F G C Am
Percaya aku kuatna atimu
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Back to (*), Reff 2X